НАД 10 000 ПРОДУКТА НА СКЛАД

КИВА

2000

ВСИЧКО ЗА ВиК и ОТОПЛЕНИЕ

КИВА 2000

Доставчик на системи за водопровод и канализация

КИВА 2000 вече 20 години работи на българския пазар. Фирмата е с утвърдени позиции на комплексен доставчик на инфраструктурни системи за водопровод и канализация и сградни системи за водопровод, канализация и отопление.

През изминалите години работихме за изграждане на ползотворни бизнес взаимоотношения с нашите клиенти.

С бързи темпове, през последните години, компанията целенасочено разви своя дистрибуторска мрежа до най-отдалечените части на страната.

Професионалният екип от специалисти е в непрекъсната комуникация с клиентите, за да отговори своевременно на техните нужди и да им предостави полезна информация за всички нововъведения на пазара.

Нашата мисия

Ние предлагаме продукти на водещи европейски фирми производители.

Ние въвеждаме иновативни търговски подходи, които гарантират сигурни и надеждни бъдещи партньорства.

Ние се грижим за най-ценния капитал във фирмата – нашите служители, на които предоставяме отлични условия за професионална и лична реализация.

Нашата цел

Предлагаме на клиентите си най-новите и качествени изделия за водопровод, канализация и отопление.

Непрестанно търсим отговор на въпросите: * Как се променя пазарът? * Как да отговорим адекватно на промените? * Как по-добре можем да задоволим потребностите на нашите клиенти? * Как да увеличим предлагането на качествени стоки и да запазим разумната цена?

Нашите партньори

Радиатори 2000 Бергамо SpA е дружество с напреднали производствени процеси и най-новите производствени технологии. Фирмата разполага с нова картина за anaphoresis. Качеството на продукцията ни и удовлетвореността на клиентите са наши приоритети.

Нашите модели Helyos и Kalis са радиатори от най-новите технологии осигуряващи максимална топлинна ефективност и значителни икономии.Те са с модерна форма и задоволяват и най-взискателните изисквания на клиенттите ни.

Повече от 25 години CEPEX присъства на пазара, за да удовлетвори нуждите и на най всискателните клиенти на 100%. Благодарение на тяхната подкрепа и лоялност, Cepex се превърна в един от водещите европейски производители на пластмасови клапани и фитинги, и е създал своя собствен световна дистрибуторска мрежа.

Частното дружество \”PEŠTAN\” се занимава с обработката на пластмаси, PVC, полипропилен и полиетилен. Дневното потребление на суровини е около 50 тона. За да отговори на строгите изисквания на европейските стандарти, PEŠTAN инвестира в модернизация и оборудване за автоматизация с цел да се конкурира успешно с добре известни производители. 

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност